Dagens Benga...


The very best!

En liten hemlighet...

Hej alla tjockisar där ute! Nu tänkte jag komma med lite hälsotips!

Tips nr 1: Även om du vill gå ner i vikt så är det viktigt att äta. Sluta inte äta p.g.a dieten. Tipset är egentligen: Chips! Ät massor av chips! CHIPS CHIPS CHIPS! Även dipp ska vara bra. För om jag läste rätt så finns det ju dill på chipsen? Grönsaker? Javisst är det de! Du får i dig grönsaker samtidigt som du äter potatis! Fantastiskt!

Tips 2: Efter maten, dra i dig några skålar glass. Fatta hur många frukt och grönt-smaker det finns. Äpple, päron, jordgubb, melon. Ah! Inte dumt? Du får i dig massa grönt och skönt när du äter det här. Det här kan ju inte va onyttigt? Tvärtom! Det här måste vara nyttigt!

Tips 3: Rör inte på dig! Sitt helst framför datorn, jag menar, när man rör fingrarna måste man ju bränna lite kallorier iaf? neeeej säger ni. JO! säger jag. Tänk om du råkar springa några steg och ramla och stuka foten? Eller blir förkyld? Då kan du ju inte röra dig på flera dagar. Därför tjänar du på att sitta framför datorn!

Där har du mina 3 bästa hälsotips, om du gör det här så kommer du att snart få syn på dina sexpack! Jajjemen!


// bagarn

En helt ny torsdag.

jahaja ännu en helt värdelös dag i skolan. Min andra dag i skolan i veckan och ändå har jag gjort lika mycket som alla andra i klassen, (ingenting). Varför går vi ens i skolan de sista veckorna? Vi bara sitter ju här och tittar på lustiga klipp på youtube. T.o.m lärarna sitter och trånar: Buää, varför är vi i skolan vi vill ha sommarlov!?.
Jag förstår lärarna. Det är ensamt nu när det kommer 25% av klassen varje dag. 

Annars så sitter vår lilla roddis och dunkar HIPPHOPP! Lika söt som vanligt! Han säger att han vill börja spela WOW igen. Ni ser ju, nu går det utför igen. Float tray hade precis fått han på fötter igen, så kommer beroendet och biter han rakt i baken! AJ AJ AJ!



// bagarn

Dagens Benga...





Svag

Har ni hört om en dissare?

Det var en gång 2 killar som skulle spela golf i ett helt perfekt väder. Knappt ett moln på himlen. Men då sa den andra killen till den andra, nej, jag slutar så sent som 1, så jag vill komma hem och titta på tv. Jag missade förra Greys Anatomy - avsnittet. Snipp snapp slut, så var den andra killen ledsen eftersom DET ÄR RIKTIGT BRA VÄDER UTE.



// Bagarn


Cast:

Regisör/ Manus: Bagarn
Kille(dissarn) : Smörre
Kille(ledsen): Bagarn
Ljus: En jobbig jävel
ljud/musik: cannabisplantan
Kostymer: Gud as himself.


Dagens Benga...



EN DISS

Dagens Benga...



En klassiker


Ber om ursäkt för ett jävligt sent Dagens Benga...Sanningen är den att jag har varit sjuk, haha nej! Bengt Magnusson har ringt och sagt att jag ska sluta och använda hans ansikte, NEEEJ! så är det ju inte,  Jag har bara varit jävligt lat. Inte pallat helt enkelt! Men nu är jag pigg och igång igen.. Jag försöka sätta igång crewn så snart som möjlighet! Men eftersom det är ekonomisk kris så har jag svårt att dela ut löner till höger och vänster. Vart i bråk med Bloggemelie, jävligt gött faktiskt. Hon tycker jag är elak, ajabaja, och jag tycker bara att jag är JÄÄÄÄVLIGT ärlig. Så är det, så kommer det att vara!  Trevlig måndag allihopa!


// bagarn

Dagens Benga...




Dra till Stockholm

VI har tagit ledigt från voskrattblogg, vi är i Stockholm och SCHTEKER. Nej, vi är på UFmässa och SCHTEKER. Back on onsdag. Vi hoppas på att ha sjukt mkt roligt material med oss hem. Sånt märker vi. 


// bagarn

Veckans Jesus and Judas


Kul att man hade hittat den äldsta människan i världen på 130 bast.



Dock synd att hon fick en lägenhet av regeringen, en fin tvåa, 15 dagar efter så ramlade hon i badrummet, bröt höften och klarade sig inte... ohhh! *suck*

Dagens Benga...



Nice what?

Dagens Benga...



Spanki

Dagens Benga...




Mad women!

Dagens Benga...


Barn!

hör du mig?

ja vet inte va som hänt
men de e nått fel på bilen min
kan de va nått me
framvagnensrangle
ja vet inte va de e

ge mig en hel bil.

VI gillar dig <3

Ja måste ge lite credd till mr bagarn som står oss varmt om hjärtat! Han finns till hands i svåra situationer, och har alltid öppna armar om man beöver en bamsekram, din famn är så gosig o det är där jag vill stanna föralltid. kom kom kom.  tack för att du finns:) varje sekund me dig är dyrbar, din blick.....
dagen börjar alltid med ett leende från din sida, din glädje du sprider tar ja upp ända in i min grotta.

ollie, olliwer, oliven, love to you baby.



ja gillar ost.

jag älskar dig, du vet vem du är.-

bollen.


Bloggkris?


Efter en topppnotering på hela 50 läsare och en server som var nära bristningsgränsen så har vår blogg dalat rejält i populäritet! 
Nu undrar alla: Bagarn, har du något stort miljard krispaket redo för voskrattblogg? Vi måste agera nu för att dämpa fallet! 

Det ser mörkt ut, ska bagarn ge oss ett ljus i tunnlen åter?


//Smörre



Dagens Benga...



Snöboll

Dagens Benga...


Vaknat på fel sida?
//Smörre

Veckans Jesus and Judas

Tjena ni får ursäkta för detta sena inlägg! Men hade annat för mig igår (egentligen inte) var bara allmänt lat.. Men nu är det premiär för Veckans Jesus and Judas..

  
50 medlemmar tittade förbi och kollade på våran häftiga blogg!
Samt inlägget vi gjorde på bloggemelies blogg!  (http://eliees.blogg.se/



Mycket tråkigt "fluminlägg" av emelie. INTE KUL! Emelie: När jag ska börja videoblogga så ska jag försöka att inte vara fjortis, Nja Emelie, det tog endast 3 dagar innan det spårade ur!

// bagarn


Dagens Benga...


Träffa bollen!

//Smörre

Dagens Benga...


Kameltoe

Bakom kulisserna-grej


Hon är arg!

Här har vi en bakom kulisserna grej, Ja, hon har vart me någon gång, och då var hon minst lika arg.

// Bagarn

Hej och hå, nytt rekord!

Jaha ja! Då var det dags att ta fram Guinness rekordbok nu igen! 50 små äckliga läsare har vart inne och snokat på voskrattblogg. Kan det vara Dagens Benga eller kanske ryktet om att vi ska videoblogga som gör att vi får så mycket publik? Jag vet inte svaret, det vet säkert inte ni heller, eller? Jag kan dock inte tacka någon denna gång, för de andra 5 "medlemmarna" gör ju inte så mycket längre, de va lite nyfikna i början, men sen får bagarn gå in och dominera med humorn. 

Jag vill också presentera våran senaste grej: Veckans Jesus och Veckans Judas. Det kan vara lite allt möjligt, till lokala människor till utomjordingar, från olika händelser, till inga händelser (?), men det är sådant som vi märker. 
Detta kommer att börja Fredag 2009-05-08. 
Hoppas ni är lika taggade som jag! Jippi!

Ovanför inlägget bjuder jag på en liten bakom kulisserna-grej


// Bagarn

Dagens Benga...


Stora bollar

someting is not right.

vad är det som händer egetligen, open up our mind förfan .
 REMEMBER WHO YOU ARE, u can be a lucky star, vi kan va vem vi är, vi är dom vi är, och vi ändrar inte på oss.. men nu på senaste tiden har det slagit mig, vad är det som händer? vi var ligan , som aldrig svek varandra, vad är de som hänt ?
vi kunde vara dom vi var, leva livet, skämta om allt, och låta ironin flöda i våra djupa diskussioner, och låtsas supa loka på a6. ta chanserna när du väl ha dom, de va måttot, lika så lev livet som en stekare, eller dö.

är de någon som sagt : you guys, are not good together? man börjar ju tro det, o ja har mina aningar om vem de kan va.. men man ska aldrig säga aldrig, men DU som kankse har yttrat dig om våran sekt kan ju get out from you little hide & berätta för hela vårt crew vad det är du känner.. j

ag misstänker faktist flera stycken som skulle ha nått emot oss, så ja pekar inte ut någon, det gör ja verkligen inte, men misstänkningar kan man alltid hålla för sig själv. eller så kankse det är någon i gänget som fått sig en tankeställare.. who know. when i think about it now, våra minnen, jaa, hard to explain..

de jag försöker säga med detta får ni räkna ut själva.. jag ser fram emot sommarn o dess suparkvällar de har att erbjuda, svävade som på ett moln för 10 min sen när jag kom o tänka på att viktor snart får sitt körkort.

VÄNNEN, de kankse tar emot, men vi hör ihop och inget kan ändra på det! over and out, / t.


Vi ska slå Emelie

Nu kära berättare har bloggemelie gått och startat en videoblogg.Vad säger ni? Ska vi göra likadant? Det känns nästan så... Jag vill också bli kallad fjortis. Saknar nästan den åldern lite grann. Hur som helst så har jag blivit draftad av Emelie för att göra ett gäst-videoinlägg. Känner mig nästan närvös när jag fick reda på att det är klart. Självklart ska jag göra PR för Voskrattblogg, men det vet hon inte om, det kan vara vår lilla hemlis! Den stora frågan i det här ämnet är ju om jag kan lyckas att bli kallad fjortis. Jag hoppas nästan det, annars är det ju inte riktigt värt det! Lets see....


// bagarn

Dagens Benga...


Tokigt

Jahopp sjola!

Igår satt jag och skulle titta på en film med familjen Isaksson, och titeln var Twilight. Kan ju vart den mest tråkigaste film jag sett, det är ju inte så att man förstår vad som ska hända... liksom alla andra Hollywood filmer. Bra i början, sen händer något dramatiskt, och sen så blir de bra igen. Jävligt otippat. Jag ska fan börja titta på Bollywood filmer. Där händer ju det säkert lite goa grejer + att man inte förstår vad man säger, och då kan man ju sätta ihop egna meningar. Mycket roligare! 

När man kollar på film så ska det ju vara tyst. Inte ljudet då, utan de som kollar, det är ju därför som man ber folk att hålla käften på bio. Men nej då, de var någon som sa något var 3de minut. Men då var det ju inte sånna nödvändiga kommentarer som: vad hände nu? eller vad menar han?, nej. Då var det kommentarer som: Kolla nu kommer någon, Ja jag ser det också! Jag sitter också och kollar på filmen, det hade varit ok om du hade sagt det till en blind, för han ser ju inget! Eller scenen när Edward och Bella ligger i gräset och de filmar uppifrån; jaha, det ser nästan ut som om de är döda. Det kokade inombords! Och i början när alla fattar att Edward är vampyr (det är ju det som filmen handlar om), och när man förklarat för en person att han är vampyr, så frågar han en gång till...; Men du, är han vampyr eller vad är han? ÅÅÅÅÅÅÅ!!! Just den stunden kunde jag tagit någons liv! Då var jag inte nöjd! 

Så mitt under filmen så tog jag upp min laptop och gjorde jag min läxa som jag bestämt mig för innan att jag skulle skita i! Men jag va så arg att jag gjorde den, jag kunde ju ändå följa med i filmen eftersom jag alltid hörde, nu kommer han, nu gör han så.. Det va liksom radiofilm. Nästa gång ska jag slå på utvandrarna så kan vi se om han kan förklara vad som händer, för jag fattade inte den filmen. Ska bli riktigt kul...


// Bagarn

Dagens Benga...




Barn älskar snö

Dagens Benga...




Fest igår...*suck*

Igår var det ju valborg, ingen kan ju ha missat det. Likaså som ingen kan ha missat festen jag var på. Och jävlar vad folk det var. Jävligt kul var det ju, eller för de som drack tillräckligt iaf! Historian börjar med att anlända dra de första kalla goa dryckerna. Sedan fortsatte det när man var lite glad i fejjan och ringde Smörre. Han svarade ju inte såklart, så därför spelade vi in en riktig fin hälsning på hans telefonsvarare, ( tror vi pratade med han sen, kommer fan inte ihåg vad jag gjorde efter halv 10), kan även ringt Skogen, vetifan varför, men så är det, satt fast i fylleträsket. Robban och Totte svängde förbi en stund, sjukt kul hade vi. När de sedan ringde igen så hörde jag mig själv säga; Jag vet inte, jag är inte nykter, fråga någon annan. Jag stog sedan och kalvade lite medans känt folk hälsade, Tjena, wöööö, tjena wöööö, tjena wööööö, hur mår du? Fint, wöööö.Kommer sedan ihåg att jag inte mådde så bra! Visst var det en härlig valborg! 
Rykterna går ju som aldrig förr i Jönköping, och jag ville bara säga till Sandatjejerna: Ge fan i att kasta kebab på bussen, utsätta lille fille sådär! Fy skäms!

Ordlista:
Wöööö: låter så när jag kalvar.



// Bagarn

Dagens Benga...

Måste säga rätt


RSS 2.0