bloggkrig?

bloggkrig? nej inte alls..
våran oliwer sitter nära hhjärtat på båda utav oss , visst har vi våra småfajt men de har ju alla bästisar me varandra...
vi vet att han älskar oss lika mkt som vi älskar honom..
o vi ber så innerligt om ursäkt,.
oliweer har en flickvän vid namn therese.. dom gillar varandra väldigt mycket, eller vi vet iaf att kärleken sprudlar fån ollies sida, therese har vi ju aldrig träffat, men eftersom oliie är en het karl så tror ja hon är lika betuttad i honom som han är i henne.. kärleken e evig när vi eee tilsammans.
något som ni läsare måste förstå, det finns aboslut INGEN ironi i detta inlägg...
i fadern och sonen o i helgiga andes namn, är vi nu förlåtna :)




ja lovar..
pouss o hej / krösamajja & gurkis.


Trött påét

Nu är jag jävligt trött på tottejävel och robbanjävel! Det var ett jävla liv och få se en bild på tessi. Så här ser hon ut:

170 cm 
blond
blåa ögon
fräsch.
Har ju ingen bild för fan! Vad vill ni? Nu har ni trackat mig hela morgonen och det är inte ok! Kommer gå till rektorn och bryta ihop på hans axel snart! I denna stund tänker jag nu inte snacka med TOTTEFAN eller ROBBANFAN på hela dagen. FASSSSEN!


Totte?                                 

Hitler?

mussolini?

Robban? 



// bagarn

HMMMM...

de ryktas om att oliwer inte har en tjej, utan att hon är påhittad...
han är ju så kär o gosig varje dag, men har dock inget bildbevis....

/ gurkan

hmmmm......

de ryktas om en hejdundrande blogg som är väl att besöka
www.theresedamberg.se

do it, NU!


/ krösamaja

Dagens Benga...


Hihihi

Underbart Seriösa Amerika

Har ni tänkt på att alla amerikanska program är seriösa. Även humorserier. Scrubs: djupa scener, Jerry Springer( som hela publiken skriker JERRY JERRY JERRY, utan anledning): djupa scener, Two and a half men: djupa scener.  Jag kan nästan tänka mig att i framtiden så kommer väl porren att bli lite djup. Kan vi inte bara ha det som humorserie, så får glamour hålla sig till det djupa, seriösa och jävligt tråkiga scenerna. Glamour är det ju alltid något fel, te.x hennes man låg med hennes kompis som senare låg med en gubbe som hade något att göra med växthuseffekten som växthuseffekten var otrogen med hennes man först. Och då slutar det ändå med att hon blir ledsen.  Nu var även jag djup ju,, fan! 

Vi sitter här och planerar studenten(om 1 år). Det kanske är ett tecken på att vi börjar bli efterblivna. Vi vet  Eftersom skolan beslagtar all alkohol som man har på sig på studenten så tänker vi annordna en jävla champagnefrukost. Med bara champagne! Igår var det ganska roligt, vi hade idrott i skolan. Och vi spelade brännboll inomhus. Det var en riktigt grym idé, för om man träffar bollen så tar den i taket och kommer tillbaka dit du slog ifrån. Dagens tips, testa brännboll inomhus! En riktigt skitidé! Inget ont om dig BLOGGEMELIE!

Vi från VOskrattblogg hoppas ingen är nykter ikväll då det är valborg. Ni vet var jag finns, på telefonen, så kan vi snacka fyllesnack ikväll!


Dagens benga...



Fail!

yessssss

Here I am, rock you like a hurricane, varken kidnappad eller mördad! Känner att jag har varit väldigt kass med skrivandet de senaste dagarna.. men jag har faktiskt inte hunnit! Eller jo, det har jag ju visst.. men jag har inte orkat! (jaaaaaaa jag är förbannat drönig)..

Den senaste veckan har varit plågsam, inte bara alla ungar som säljer majblommor. Utan jag har en blödning i min gastrocnemius, vadmuskeln för er oallmänbildade, som gör sjukt ont. Därför var min idrottslektion ingen höjdare idag, samtidigt som min lärare är efterbliven.
På väg till idrottshuset imorse kom det fram en äldre dam till mig och började kalla mig för "Thomas", hon började fråga hur det var med mig osv och jag var trött och flummig så jag tänkte att jag spelar väl med. Den fem minuter långa underhandlingen slutade med att jag sa att jag flyttar till Krakov imorgon pga lågkonjukturen och att vi förmodligen aldrig mer kommer att ses, jag fick då självklart en kram.

lev väl, undertecknat Timpa!

En fjortis egna ord.

Alla har väl varit fjortis någon gång? =) + Fjortis är inte bara ett utseende, utan ett sätt att betee sig på. Skrikig, dansar omkring, går på elverket, sätter på hög musik, kaxar omkring, beter sig omoget, skriker efter uppmärksamhet, hänger på plattan, och kröka ute. Alla har väl varit en fjortis någon gång? och jag tycker det är så onödigt när folk säger att jag är fjortis pga hur jag ser ut nu, jo kanske har mycket smink men jag sminkar mig bättre nu. Om jag är fjortis nu på utseendet, vad avr jag förut då? vad hände med att ha Ljusblå fjällis, krit vita läppar, 3 ögonfransar och 15 lager puder, var fjortis? och skriva saker i ansiktet, och blunda på varje bild? och gå runt med sss byxor, och sjukt jäkla mkt pushup och har helt okammat hår? och sjukt jäkla mycket idomin i ansiktet osv. Idominkrig ute på stan, skämma ut sig genom att ligga på marken och skratta, brottas, mitt i stan? helt bruuuuuna i ansikterna, och kritvita på kroppen...? och Kritvit kajal runt om hela ögonen och neråt....?!

När blev rosa på läppar fjortis, fin kammat blondt hår, och höga kjolar och mkt volym mascara, och bilder när man faktiskt ler, fjortis?


dom orden kommer direkt från denna tjejs blogg enligt henne så är hon ingen fjorts med om man kollar alla komentarer så verkar alla tycka att hon är en fjorts, Själv tycker vi att hon är Snyyyyyyyggggg. ( 14 år och bor i stockholm) om någon fjortis hunter undrar!
// SKogen

Dagens Benga...


Lång stubin

Jämte smörre och skogen

Idag har jag äran att sitta jämte skogen och smörre! Vilka pöjkar. Smörre har kommit på en sång som går såhär:

Idag är den nationella, yeah yeah yeah
Det kommer att gå åt helvete, yeah yeah yeah
Swimshop.se, yeah yeah yeah
Smörre är jag, japp jag är bra. 
Nationella idag, faaaasen.

Melodi: American boy

Idag sitter jag i samma rum som bloggemelie igen! Helt sjukt. Vi kan väl säga att vi är bloggkompisar nu då. Man kan  nästan tro att hon också har en humorblogg. Titta själv: 
http://eliees.blogg.se/

Idag kommer vi även planera in intervjuer med fjortisar som kommer att synas på bloggen. Skogen är givetvis hjärnan bakom det hela. Men jag är orolig för Timpa. Ni vet ju att han skriv att majblommor var hans största skräck. Sen såg vi inte ett ända majblommebarn på A6. Men nu. Nu ser vi ingen Timpa heller. Beror det kanske på att majblommebarnen gick och hämtade sig scoutledare och kidnappade Timpa?  Om någon har tips, så snälla säg något.
Men det är inte bara Timpa som är borta. Robban är sjuk. Och kan inte blogga! Hon har sjukskrivit sig, men eftersom vi är så snälla så får hon skälvklart 100% lön från Voskrattblogg. Ja! Ni läste rätt! 100%.

// Bagarn

Ännu en dag...

Jahaja! Skolan, den är ju inte så spännande. Affärsplan, affärsplan och affärsplan. Ja, det är ju de vi gör här på entreprenör. Sjukt ovärt. Jag kommer ju antagligen köra svart ändå, så jag tycker väl kanske att det har var lite onödigt. Det går rykte om att skogen snart har intervjuvat sin första fjortis. Tror att det här kan bli riktigt bra! Jag spelade golf igår. Folk säger att det är en social sport och man tävlar ju bara mot sig själv. Och när man tävlar mot sig själv så kan man säga till motspelaren: Bra putt, härlig drive m.m. Men innerst inne, tycker man inte det är härligt när den andra missar en putt och man sänker sin och "vinner" hålet? Jag spelade med farsan och två andra som hoppade in i vår boll.. Alltså en fyrboll (fyra spelare som spelar tillsammans). Och även om man säger synd när någon av den ökända personen missar något så fnissar man lite inom sig. Jag vet att det är så, så sluta spela skådespel Smörre! Du och jag på golfbanan öga mog öga! I helgen ska du få se. 



// bagarn

Dagens Benga...


Horny biatch

Dagens Benga...




Dubbelmoral

En dag med damfotboll....

Jahaja! Nu har man varit på damfotboll mellan SWE-Brazzzee. Visst helt ok! Damfotboll börjar väl att arta sig lite. Men att kalla gamla ullevi för damernas nationalarena? Njaa, vet i fan! Om vi säger såhär: Det är invigning, lika varmt som högsommar, inget att skylla på.. då kommer det knappt 60% av kapaciteten på gamla ullevi. Som farsan sa 100 gånger under fotbollen: Det här är som om man skulle byta ut hästarna till kossor på V75. Så kan vi sammanfatta det hela. Nu tänker ni alla: Fan va han är taskig den här bagarn.. Ja! Jag tänker inte bli feminist. Sådeså!



//bagarn

keep working

Mer och mer människor har börjat hitta hit, alla är säkert sugna på lite fjortis bilder?;) men det får ni vänta på vi håller fortfarande på att jaga dom.

men jag slänger in en bild på en riktig fjortishunter, så tjejer (mellan 12-15år) passa er för honom. Grrr



den bilden kommer höja våran statistik när de gäller besökare:D

// skogen


Avslöjandet till Katjekaj och Bentebent...

I detta meddelande tänker jag blotta mig för svenska folket och säga vem som är Katjekaj och Bentebent. Allting har gått över styr och vi har diskuterat problemet i stort sätt hela morgonen. Katjekaj och Bentebent ber om ursäkt för allt som har hänt! Ne, det gör dom faktiskt inte. Dom bryr sig inte riktigt.

Den skyldiga är...

MAJBLOMMEBARNEN!

Nu är ni inte så kaxiga!


// bagarn

Dagens Benga...




Reportrar ska inte köra.

Bagarn här..

Gött med 46 läsare! Idag har jag vart på A6, och jag måste säga att jag inte såg ett enda majbarn.. Har timpa gått och dödat alla? Inte helt omöjligt. Men jag tycker att jag måste ta credd som maneger för den här bloggen. Draftade två viktiga kuggar till bloggen och SUCCE! DIREKT! Det här är framtiden, den här bloggen, i den här staden. Snart bär resan av mot GBG. Jag vet, nu sitter ni och tänker: DU kan ju fan inte dra till Göteborg om du har gruppen "Vi älskar Jönköping". Och då passar jag på nu att skriva ett förlåt meddelande.

Förlåt!
Inte meningen. 

P.S. Sökandet efter Katjekaj och Bentebent fortsätter!


// Bagarn

Dagens Benga...


Inte helt fel!

REKORD!



Skrattblogen har med råge slått sitt gammla läsar rekord på 30 läsare! Igår hade vi HELA 46 UNIKA läsare!!!
Kan inte mer än att tacka Timpa och Skogen som gett vår blogg en ny dimenskon! Skulle aldrig klarat av detta utan dem, tack grabbar! 
Blogg.se har hört av sig till oss om att vi inte får belasta servern så hårt, håller skrattbloggen för 100 läsare? vi får se! :):)

//Er Smörre

En runda basket

Lirat basket med två goa lirare. Mitt i en layup så hör jag bakom en kontainer: TJABBAA!! Vill du köpa majblomma! Jag ramlade, slog i foten, satte mig i fosterställning och snyftade för mig själv. Jag tog kniven jag hade haft vid strumpan hela tiden, kastade den i ögat på ungen.. 

Nej nej! Nu överdriver jag såklart! Inga majbarn på basketen inte. Men jag kan väl säga såhär: Jag har druckit ca 5 redbulls idag. Och jag vet inte var jag ska lägga min energi någonstans! Hyfsat mycket koffien i den läskeblasken. Jag var ättrig som en liten igelkott ute på blanen. 

För övrigt har vi ännu en gång lyckats chocka Sverige med publiken. 36 kikare senast jag kollade. Inte illa pinkat för sådana sopor som vi! Nu tar vi ett kliv till för att slå Emelie! Hon går i min klass och är en rival! Kom igen och kämpa! Och vem sjutton är Katjekaj och Bentebent? Lustig kille......




// Bagarn

TORSDAGSAFTON

Timpa här..

Kom nyss hem från racketcentrum efter att ha bowlat lite med min käre far! Mitt i första serien när jag står mitt i baksvingen med klotet i näven hör jag bakom mig, "Hej, vill du köpa majblommor?". Klotet hamnar givetvis i rännan och jag tänker att fan ni kan ta era majblommor och dra! Men då, så ska min far självklart vara snäll och köpa en förbannad blomma!!!!
Efter den överglada ungen stuckit frågar jag far:
- Varför i hela friden köper du?!?!
- Vadå? det var en gång du sålde och då ville du med att folk skulle köpa!
- Men vafan jag tyckte ju det var pinsamt att sälja och därför köpte jag alla själv och la i min skrivbordslåda..

En halvtimma senare frågar jag far min om han har en tjuga till en cola, och han svarar "Nej, jag köpte majblomma ju".. SUCK!

Dags att avnjuta mors hemmagjorda köttbullar, smisk!

Besättningen

Det har utökats i besättningen på voskrattblogg, Här är allesammans! 

Bagarn ( Oliwer)
Smörre (Viktor)
 NY:   Skogen (Filip)
Totto (Thess)
Robban ( Rorra)
 NY:  Timpa (Tim)



bagarn
// Bagarn


En dag på stranden..

Timpa(Gästbloggare) som är känd för sin fantastiska humor. Han brukar uppträda på festerna, eller mest skämma ut sig på festerna men det är ju samma skit.. right? Mellan fylledimman och humor så lyckas han alltid slå uppifrån. Som en knytnäve mot magen! Det är väl dit han når upp ungefär. (150cm) + moms. Jag vill att vi välkommnar våran sötsak till våran blogg. Vi är nästan den ända bloggen som har 6 bloggare och i snitt 25 tjuvkikare / dag. 

Jag sitter i samma klassrum som bloggemelie. Riktigt spännande. Ska nästan fråga om lite tips!


 = timpas bild



// bagarn

GÄSTBLOGGARE

HEJ!

Vad gör man inte när man är sjuk? Man gästbloggar i denna ljuvliga blogg såklart!
Jag ljög, egentligen är jag inte sjuk. Jag orkade bara inte gå till skolan, som vanligt numera..
Men vad gör man när man har lärare som inte vet vad man heter, lektioner som inte är ett skit produktiva och hur fan ska man orka en hel skoldag när det serveras falukorv och pulvermos fyra gånger i veckan?

Har ni varit ute de senaste dagarna, gått på stan, a6 osv så har ni också kanske märkt alla snorungar som säljer dessa förbannade majblommor?! Efter en halvtimma på a6 och det har kommit fram 64 ungar och frågat, väljer jag att äta på soya.. Och precis när jag ska avnjuta min lätt soyakryddade kyckling så kommer det fram två små kids: "HEJJJJJJ, VILL DU KÖPA MAJBLOMMOR?"...
Jag suckar extremt djupt, ger dem bitchblicken, frågar om jag inte ens kan få äta min förbannade kyckling ifred och ger dem rådet att fråga alla halvdöva pensionärer istället!

Så nu sitter jag här med igenspikad dörr, rädd för oaptitlig skolmat och undflyr alla småbarn som vill sälja majblommor.



Puss / Gästbloggarn!

Robban här!

Förlåt för min dåliga närvaro men jag gör min debut med detta otroliga inlägg!
Ja va ska man säga? Jag och min otroliga kompanjon har nyss haft redovisning om Våldtäkter (MVG),
 måste bara tillägga att jag själv har varit me om en fruktansvärd våldtäkt..
Allt hände i Baslandia, vi skulle gå på en upptäcksfärd och jag gick vilse..
Helt plötsligt hör jag någon flåsa mig i nacken. Jag frågade vem som är där, och han/den svarade:
- Det är baslandia monstret! GRARAGHJHHH
Och sen gick allt väldigt fort, går inte beskriva den känslan.. Han tog livet ur mig!
När allt var slut så fann dem mig efter ett tag, bagarn & smörre och min kompanjon (totto) hittade mig livlös i kistan inne i ett rum i basse!
JAG DOG.. men nu har jag uppstått, i påskas! :)









PUSS / robban

Dagens BENGA...


Reportrar ska inte syssla med Xtremsport.

Äntligen!

Vi välkommnar Skogen (Filip) till sitt första inlägg här hos oss. Ska bli riktigt spännande och se vad han kan bjuda på. Det kommer nog bli ett och ett annat inlägg! Kanske lite intervjuer, vem vet? Härligt att vi börjar få lite stabilitet på bloggen. 15 tjuvkikare senast jag kollade. Inte helt fel, inte helt fel. Är lite orolig för robban bara, hon har fortfarande inte skrivit något inlägg i bloggen. Och ja.. vad ska man säga. Dåligt helt enkelt. Jag måste också erkänna att jag fått stryk på basket av en tjej( WHAT THE....) på 21an om någon vet vad det innebär.. Pinsamt tyckte jag. Men tävlingsmänniska som man är ville man ju ha bäst av 7 matcher. Men det spelade ingen roll. För jag förlorade. Inte ok! 

Så här ser skogens bild ut:
, Han är väldigt nöjd med dena bilden om han fick säga det själv. Han skäms inte för det han gör och det tycker vi här på bloggen är underbart. Go skogen GO!

Tack & God natt!


bagarn
// Bagarn

Dagens benga...



En oväntad överraskning!



 // bagarn

fjortis resa

Hej, som jag förstår så har alla varit mycket nyfikna på mig (filip) och min resa genom sveriges fjortisar. så nu tänkte jag starta lite smått med min kommande underbara resa som ska handla om dessa små männinskor eller är dem mer som djur? jag väljer att se dem som en blanding av djur och människa. Man behandlar dem som ett husdjur ("gosar" med dem när man vill) men dem är ju trots allt människor någon stans där bakom allt smink.

En fjortis känns lättast igen på allt smink och brunkräm, ibland även utmanande kläder men stringtrosor som är långt uppdragna, luktar överdrivet mycket parfym, skriker mycket ( både i stan & i sängen). Men det är synd att klaga på dessa underbara husdjursmänniskor. Alla behöver ju en fjortis någon gång vissa behöver dem mer än andra:)

snart kommer nytt inlägg med lite bilder och kanske en video;)  så fortsätt kika in ibland så kanske DU  dyker upp på den fjortis bild;)

( tipsa gärna oss om en fjortis skrev en komentar så fixar vi de)


// Fjortis experten Skogen

Nästan publikrekord!

Bloggen har blivit riktigt poppis på senaste. Hela 24 tittare idag. Vi har verkligen lyckats med vår marknadsföring! YES YES YES! Ser ifram emot nya läsare. JIPPI! Publikrekordet ligger på hela 30 tittare. Jag vet inte hur mycket sidan håller för. Men snälla var försiktigta.. Tack alla läsare!



// Bagarn

Smörre is back!

Förstår att ni saknat mig här på bloggen! Är precis som bagarn och skogen säger jag har varit svårt sjuk i sjalakansfeber och varit sängliggande i en vecka! Men nu är man tillbaka och ni kära läsare kan förvänta er nya intressanta och fräscha inlägg av smörarn nummer 1! Vill även säga välkommen Skogen (filip) till bloggen alltid kul med lite ny Crew! OBS! missa inte hans kommande fjortis resa i sverige! keep the good work up!



//Er Smörre   
  

En skoldag

Ännu en skoldag sveper förbi. Kanske inte den roligaste, men va fan, man kan ju inte alltid ha roligt... eller? Nej, går ju inte.
Vi kommer också presentera en ny medlem i bloggen idag.. Den pilska, den råa, den slukaren, den legendariska 3benta människoätarn: Skogen (Filip Olin). Kommer bli riktigt häftigt! Det ser vi fram emot.. Oj oj oj!
Jag måste säga som bloggens ansvarige att jag börjar bli orolig för smörre. Bara publicerat ett inlägg på så många timmar. Han som brinner för det här så mycket, han måste gott och blivit sjuk stakarn. Skriv en vänlig hälsning till honom så han frisknar till. 

Vi har också inlett en sökning på Sveriges största fjortisar. En spännande resa genom Sverige som vi kommer att göra genom bloggåret. Skogen (Filip Olin) kommer att guida oss genom denna spännande resa. 

Håll i hatten fjortis-Sverige. För nu kommer vi!

// Bagarn


Dagens benga...


OOPS! Inte ok och säga i TV!



// Bagarn

DAGENS BENGA...





En kvinna som raporterar live, blir plötsligt störd av något se själva



 // Bagarn

Dagens tema: Kultur/religion


Idag testade vi på hur det känns att vara muslim. Jag tyckte att det var en sjukt go känsla. Behöver aldrig fixa frillan. Bara att dra på sig sjalen och sticka. Imorgorn blir det, de får vi se imon.. 

Dagens fräckis: 

Återigen, en jävla rivstart

En liten härlig nystart på våran bästasteblogg! Kommer strax ett klipp till

bagarn
// Bagarn


the word is mine.

tjingeling i byxan,
nu är de såhär att totto har ordet, oliwer o robertha har denna morgon en tendens att fisa o ha sig..
vi åt väldigt många fisherman's friend tabletter och de båda två utmanade ödet genom att äta ganska många.. så nu är det inte många minuter mellan deras toalett besök.. lite pinsamt tkr jag om ja får sägat själv..
nu kurrar magen åttahelvette och vi längtar till lunch...
tompa är även här och sitter o har ränna skita, herre min gud säger ja bara.. om man är lite krasslig i magen så ska man inte sitta i bergakungens sal & trycka ut gaser både här o där... jahapppp nu sitter tompa o säger att han ska skölja tarmen när han kommer hem & göra en ransering av konkelbär .. ni får ursäkta mitt språk men detta är dagens grova sanning..




ha en trevlig lunch!

Omstart på VOskrattblogg!

Tjena! Kommer att börja om den här skandalbloggen. Den var ju inte så jävla bra.. Så nu är det en helt ny blogg, ny möjligheter, nya skandaler, och förhoppningsvis 1-2 läsare / dag. Bloggen kommer att bestå av 4 konstiga människor. Och förhoppnigsvis så kanske vi kan skriva något vettigt., (eller inte). 

Håll i hatten för nu kommer vi!

Oliwer=Bagarn(bagis)
Robertha=robban
Therese=totto!
Viktor=smörre!

bagarn
Bagarn

totto!

Robban

Smörre!

Say hallo till den nya besättningen!

Gårdagen/Idag var skön.....t

Gårdagen började med en golfrunda! Med ett hyfsat oseriöst spel och en eller två eller 3,4,5, jaja 6 bollar så var jag inte så nöjd. Men vad kan man förvänta sig när man spelar med två sjukt roliga saker. Vid lunhen tror jag att jag betalat den mest ONÖDIGASTE middagen i hela mitt liv 90:- för 3 potatisar och en biff.. Så får man ju inte glömma tefatet av sallad också. Efter den onödigaste middagen i mitt liv så fortsatte dagens resa mot J-Södra. Jag gick med Mackan och Danne.. Två fina prickar. Men för er som vart på Södra någon gång så vet ni ju att det finns en och en annan stolle, för er som inte vart där.. så finns det en och en annan stolle. Jag tror att jag hörde James Hetfield på plats. Det va klös i den rösten iaf! Sen var nog Clint Eastwood där med cowboy haten och rocken. Riktigt skön kille. Spelar ingen roll om domarn blåste för J-Södra han skrek ju iaf.. Han visste ju inte riktigt var han hette. Historien fortsatte ut mot Hovslätt och grillningen. Grillningen som skulle kanske börjat lite tidigare än den gjorde ( 21.10). Hyfsat kallt men helt klart värt det. Drog i mig 600g kött och sen rullade jag runt som barbapappa. 

Idag. Har det varit roligt.. har ju nästan skrivkramp nu.. så vi tar det en annan dag. Vi kollade på film iaf.. Och idag käkade jag mkt kött också! 

Meat is life!
pussokramhej!

Igår var en annan dag, och idag det är nu.

Ännu en dag i sängen på grund av halsen och förkylning. Visst det är ju skönt och slippa skolan sådär ibland, men när man märker att man inte har något att göra på dagarna får man ju nästan panik. Sitter här, det är som ett fängelse. Kan ju liksom inte gå ut någonstans för då blir jag ju bara ännu mer sjuk. Men hur som helst.. Vaknade och slog på tvn. I ett halvvaket tillstånd gled jag över till barnkanalen. Och jag blev fan rädd. Vafan är det för skit? Jag såg ett programm där en kille snackade med gosedjur och kom med till deras värld och började hitta instrument som flög till höger och vänster. Det manuset kunde licka väl användas till skräckfilm för fan. Tänk dig en Hollywoodfilm som skulle handla om en pojke som har låtsaskompisar och försvinner in i deras värld och flyr från flygande instrument. Det skulle bli en halvtaskigt bra skräckfilm.
Tänk när ungen som kollat på programmet börjar snacka med sina föräldrar:
- Jaha ligga gubben, var det något kul på barnkanalen?
- Ja pappa! Det var en pojke som snackade med sina gosedjur och tryckte sig ner i en hink, och sen pappa, och sen.. då kom ett stort piano och skulle attakera pojken och då kom en T-rex och räddade honom. Och sen åkte han hem igen. 

Hade jag varit farsan i det läget hade jag slutat ge min unge socker. Med lite fantasi och socker så kan jag ge mig på att ungen skulle samla sina gosedjur i ett hörn och sedan trycka ner sig i en hink. Vad hände me barbapappa? De va ju riktigt gött. Fan barnen blir ju hjärntvättade av det där, eller a.. det blir dom ju av barbapappa också... Så sätt på Pippi(inte sätta på som i att "sätta på" utan sätta på pippi på tvn.. i dvdn då alltså, eller VHS, välj själv).. det är fina grejer de! 

Pussokramhej!

Krösamaja är på G!

Det råder bråk i vårat Jönköping. Töserna klöser hit och dit med sina klor och tassar och fan allt dom har kattskrällerna. Bägarn håller på att rinna över för våra töser. Vi har precis haft ett möte online och beger oss mot krig. Eller ja, nu kanske vi inte ska starta något tredje-världskrig nu, men det är banne mig inte långt ifrån. Låt oss kalla dom Elaka häxan, Elaka häxans sidekick, T-pink, och Wilma. T-pink och Wilma var very excited över spelet. Men Elaka Häxan och Elaka häxans sidekick ville förstöra för T-pink och Wilma. Häxan tog fram sin kastrull, slängde nåra ögon, en fladdermus, en svans och några droppar av ett elakt skratt ner i grytan. Häxan och hennes sidekick skrattade högt. Historien fortsatte sedan in i det svarta rummet. T-pink och Wilma var rädda för häxans presentation om fjortisar och Wilma började att skaka av rädsla. Medans T-pink var lugn som en filbunke. Wilma flydde sedan i skräck för att inte hamna i Häxans och hennes sidekicks fjortistrams. Häxan och häxans sidekick tar tag i blocket som Wilma skakat av sig på och läser: "Läs inte det här, Jag sa ju till dig, sluta läsa, annars slutar det illa, sluta läsa då, läser du fortfarande, men va shön Lennart! Sluta läsa, Jahopp nu är det försent. Skickar du inte vidare det här meddelandet till minst 107 vänner så kommer du att dö inom 2 dagar, jag lovar det funkar". 

Häxan blev inte nöjd och sprang efter Wilma och gav henne en riktig utskällning!

- Hur fan slutar historien?
- Jag vet inte! Låt mig va!
- Vem fan är Lennart!?
- Jag vet inte! Jag bara yrade!
- Ge mig hans nummer. NU!
- Never, Jävla häxa!

fortsättning följer....

Slutet inte så gott än! Men vänta bara! Snart ska de fan bli gott! 

Anna book måste ju vara ett skämt

Tittade precis på den nya serien "Hjälp jag är med i en Japansk tv-show". Det vär väl sådär, men tv4 måste sparat allt det roliga till slutet. Anna book utklädd till knubbsäl skulle åka ner för en 3-4 meters backe och sedan stanna vid ett "bullseye". De fick givetvis ha på sig någon slags glidmedel på dräkten så att de gled lite( annars skulle ju hon aldrig komma ner). Men det kommer till slutklämmen där Anna Book började gråta i tv för att hon skulle åka ner för backen?! Varför? Jo, hon var rädd,hon beskrev situationen som att det var det värsta hon hade gjort i hela sitt liv. Snacka om underhållning! Sedan började hon lipa när hon fattade att hon åkt ur från tävlingen. Men det som var ännu roligare var ju att alla andra deltagare satt och skrattade åt Anna Book. Men sen när hon började lipa så började alla visa medkänslor, speciellt Johannes Brost. Man såg på honom att han tyckte det var riktigt roligt, hade han suttit själv i tvsoffan hemma så kan jag lova att han suttit och skrattat högt för sig själv och sagt: Haha! Jadu, ta och knubba ner dig nu Anna! *fniss*. De andra deltagningarna var bland annat:

Johannes Brost (skådespelare)

Marie Picasso ( Artist) som desutom stannade halvägs ner p.ga. hennes, som hon kallade dom " bazookas".)

Dogge Doggelito (Artist)

Kjell Eriksson ( "Komiker" medverkat i: Ballar av stål, The Voice)
Och massa andra Bkändisar

Pussokramhej!

Fruktansvärt ful design

Nu är den klar! Den sjukt fina coola häftiga fula designen är på plats. Det tog inte så lång tid att göra den. Viktigt när man har så mycket att göra på dagarna. Speciellt när man är sjuk! Vi gratulerar också Smörres första inlägg. Viktigt inlägg som det var! Men det är det ju aldrig på våran blogg. Jag har hört att de har stora glassar nu på Ikea, spring dit NU och köp en

Pussokramhej!

God korv, buy it!

Idag idag har kämpen varit i skolan middagen åt vi i sjuke bagarns ära och det blev en himelsk korv på lyxresturang! Efter detta så tog smörre och baslandias kvinnor fram kameran och poseade fram en reklamfilm som borde ses! Everyone loves Ingvar Kamprad <3 

Dags att kila, Smörre måste ila! Hejdå bloggen! :)
eeeeh gott?

En sjuk dag

En bild säger mer än 10 ord
En helt sjuk morgon. Japp det stämmer jag är sjuk ont i halsen, förkyld, massa slem! Så sitter smörre i skolan och har det skönt. Den slapptasken! Sen har jag sett M&M reklamen ett antal gånger idag. Den är ju så jävla go! Men det är en grej som dom inte riktigt tänkt på. Om de är nykomlingar i Sverige och de aldrig vart i Sverige innan, hur fan kommer det sig att de pratar svenska? De måste suttit en hel del på youtube för att lära sig svenska...Japp, så måste de va!
Just nu tittar jag på Jay Leno, fan va tjock han är. Men ändå helt ok! 

Pussokramhej!

En startad blogg mitt ibland oss!

Så här ser det ut i mitt huvud!Kära församling! 
Vi har nu samlats för att be! Vi ber för att den här "roliga" bloggen ska finnas så länge det bara går! I minst 20-30-40 kanske 70 år! Så länger vi sitter och hoppas så ska det nog ta mig fan komma något roligt ur den här bloggen ska ni se! Kanske inte idag, kanske inte imorgorn, men det närmaste. Vi kan la börja med och säga vad vi har gjort idag.. Och för er som inte vet så går jag (Bagarn) och han (smörre) på gymnasiet. Och vi har haft idrott. Idrott tycker ju alla är kul. Utan för dom som tycker det är tråkigt.. Det vill säga dom som har lagt på sig under sommarn och helt enkelt glömt att göra sig av med det. Idrotten var ju som alltid, lite halvdant när eleverna har lektionerna.. Smörre har spelat golf har jag hört, vet inte hur det gick. Men med ganska säkra magkänslor så vann han inte. 

Jag vill me dessa ord säga god natt. Det är ju en morgondag också. Det har man ju alltid fått höra.. Men är morgondagen så jävla spännande då? Svaret: Nej! Den är fan likadan. Iaf vardagarna. Tänka på refrängen är ju också ett uttryck man kan använda sig av om man ska gå och lägga sig. Det funkar även om det är dålig stäming vid en "parmiddag". Jodå så att ee.... jaha.. och bilen gick bra sa du.. de va la roligt att höra,, så att ehh... härligt.. Ne men.....: om man kanske skulle tänka på refrängen då?

RSS 2.0